16.juni 2009

Kom og oplev et rytmisk sus!

Med titlen ” Fra talent til Stjerne” har DaMuCo siden 2005 afholdt en række koncerter med unge musikalske talenter, der enten er midt i deres konservatorieuddannelse, eller godt på vej gennem den 3 årige musikalske grunduddannelse MGK, der kvalificerer de unge til en videregående musikalsk uddannelse. Med temaet ” Fra Talent til Stjerne” ønsker DaMuCo at give de allerede dygtige unge musikere en mulighed for at møde publikum og samtidig en lejlighed til at fortælle om deres vej til ”Stjernerne.”

Tirsdag den 16. juni indbydes publikum til at kigge indenfor i ”Kulturministeriet” for at opleve et rytmisk sus af slagstøjsmusik udført af Talentensemblet Slagværket fra Århus.

Talentensemblet består af 5 unge talenter - Mikkel van Bingensbergen, Kristian Sørensen, Anette Bachmann, Rebecca Fuglsig og Nichlas Knudsen - blandt Århus Musikskoles MGK- elever og dirigeres af deres lærer Henrik Larsen, der også er daglig leder af slagtøjsklassen på Det Jyske Musikkonservatorium.

Henrik Larsen er uddannet i solistklassen på DJM og har spillet som solist ved en række internationale festivals i bl.a. New York – Berlin – Freiburg – Dublin

Hanoi – Krakow - Oslo – Stockholm, Göteborg og Danmark, ligesom han ved flere konkurrencer har vundet priser for sit fremragende solospil.

Ved koncerten vil de unge talenter spille musik af minimalisten Steve Reich, Wayne Siegel og transskriptioner af J.S. Bach.

DaMuCo lover i lighed med de øvrige ” Talent til Stjerne”- arrangementer, en koncert med unge musikere, der har musikalitet, dygtighed og ikke mindst et stort talent som gør, at de er godt på vej mod ”Stjernerne.”

Dirigent Henrik Larsen

© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net