For yderligere information om afholdte koncerter kontakt sekretær lisbet@damuco.dk
 
2008
Lørdag 13. december kl. 15.00
Koncert med Århus Musikskoles MGK
Kulturministeriet, Ebeltoft

Entré: alle under 18 år gratis | Far & mor 25,- kr. | Andre voksne 50,- kr.
Med denne Megakoncert med mere end 25 unge musikstuderende fra MGK i Århus afslutter DaMuCo efterårets række af ”Fra Talent til Stjerne” koncerter. Her vil være rig mulighed for at lytte til et meget varieret program bestående af både klassisk og rytmisk musik. De studerende vil endvidere fortælle om deres uddannelse og svare på spørgsmål. Alt sammen af stor interesse for unge der overvejer af gå musikvejen i deres fremtidige uddannelse.
15. november kl. 15.00
MGK eleverne afholder klasisk koncert
Kulturministeriet, Ebeltoft

Et klassisk repertoire med strygere, blæsere, pianister, guitar, slagtøj og sang, der benytter koncerten som opvarmning til den store konkurrence "Unge spiller Klassisk", som løber af stabelen den 6. og 7., dec. i Musikhuset i Århus.
26. oktober kl. 15.00
Koncert med MGK fra Århus Musikskole
Kulturministeriet, Ebeltoft
MGK betyder Musikalsk Grundkursus. og er et 3 årigt forberedende kursus for unge mellem 15 og 25 år, som ønsker at kvalificere sig til en videregående musikuddannelse. Der optages ca. 12 om året af en ansøgermængde på op mod 100 unge.
Derfor er der tale om musik på højt niveau.

Ved koncerten i Ebeltoft er MGK repræsenteret af skolens jazzhold, som bl.a spiller .,

Footprints - Wayne Shorter
Lonely Woman - Ornette Coleman
There Will Never Be Another You - Harry Warren & Mack Gordon
How About You? - R. Freed & B. Lane
Stranger to Love - Jørgen Emborg
plus en række standards.

Jazzholdet har I efteråret arbejdet med bl.a. Ole Visby og med gæstelærerne Jacob Buchanan, Niels Vincentz og Hans Olsen

Holdet består af sangerinden Lene Lyngsø Knudsen, pianisten Emil Holmgren, guitaristen Alexander Bossen, bassisten Thomas Madsen og trommeslageren Jeppe Høj Justesen.
2006
Søndag 10. juni kl. 15.00
Tuned In
Kulturministeriet, Ebeltoft
Tuned In er et Århusiansk vokalensemble, der siden marts 2002 har arbejdet med moderne rytmisk kormusik sunget acappella. Tuned In består af 13 kvindelige sangere, der fortolker sange af bl.a. Tina Dickow, Randi Laubek, Tori Amos, Sorten Muld, Maria Mena, Annie Lennox og Alanis Morisette. Ensemblet har en seriøs og kreativ tilgangsvinkel til musikken, og arbejder med stemmens mange udtryksmuligheder for at give hvert nummer en unik lyd og udtryk. Tuned In ledes til daglig af dirigent Tea Thyrre Sørensen, men optræder til koncerterne på egen hånd. Dette giver en god publikumskontakt og et stærkt og levende udtryk.
2005
Lørdag 25. juni kl. 15.00
Mød Morgendagens Operastjerner
Fuglsøcentret, Knebel
Program med værker af
F. Lehår, J.Brahms, W.A.Mozart, G.Puccini, F. Schubert, G. Rossini

Arrangør
DaMuCo i samarbejde med Fuglsøcentret
© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net