Fre. d. feb. 2016
Beethoven Haydn Brahms
Beethoven, Haydn og Brahms
Det er med stor fornøjelse DaMuCo byder publikum velkommen til en koncert med værker af de store komponister Beethoven, Haydn og Brahms på programmet.
 
Koncerten opføres i Ebeltoft Kulturhus, 'Ministeriet' fredag den 5. februar kl. 19.30, af kammerensemblet Midt/Vest, der har base  på HART ( Herning museum of Contemporary Art), hvor ensemblet har deres egen koncertsal, tegnet af den berømte arkitekt Steven Holl
 
Ensemblet består af unge ambitiøse og dedikerede klassiske musikere med speciale i kammermusik.
 
De elleve prisvindende musikere er uddannet fra nogle af verdens bedste konservatorier og formår i deres samspil at formidle et bredt klassisk repertoire på højt internationalt niveau. 
 
Ensemblet består af en strygekvartet,  en blæserkvintet og en pianist. 
 
Ensemble Midt/Vest spiller ca. 80 koncerter om året i ind - og udland og har optrådt i Sverige , Norge, Tyskland, Polen, Italien, England, Grækenland og USA, hvor de spillede i Carnegie Hall i New York og i marts står endnu en turné  til New York i kalenderen.
 
I Europa har ensemblet spillet ved en lang række  musikfestivaler og i 2006 vandt de DR' s - pris for årets bedste danske CD - udgivelse i kategorien kammermusik for indspilningen af klaverkvartetter af Mozart og Brahms.
 
Programmet vil denne aften være:
 
Joseph Haydn 
Trio i F-dur for fløjte, cello og klaver
 
Johannes Brahms
Sange for cello og klaver
 
Ludwig von Beethoven 
Septet i Es -dur for klarinet, horn, fagot, violin, bratsch, cello og kontrabas.
 
DaMuCo kan love publikum en stor musikalsk aften!


  
Kommer man i god tid før koncerten, er Kulturhuset vært ved en fernisering af maleriudstilling med værker af maleren Henning Ærø, Rønde.
© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net