November 2009

8. november 2009 kl. 15.00
Festlig flygel-koncert med Wienermusik og auktion

Flyglet skal fejres ...

Kulturministeriets Bechstein koncertflygel er 96 år!
Entré til arrangementet 96 kr. inkl. et glas champagne.

Under koncerten kan man nyde den berømte wienerkage Sachertorte med flødeskum til kaffen til 40,- kr.Før koncerten er der auktion over kunstvæker hvor indtægten går til erhvervelsen af vores fine nye flygel. Der vil være besigtigelse af værkerne fra kl. 14:30.

Koncerten er med Wienertrioen som er tre smukke klassiske musikere, der spiller musik fra dengang flyglet blev bygget ... og så er de fantastisk dygtige! Den klassiske klavertrio er: klaver, violin og cello.

Wienertrioen er:

Lene Buch Rasmussen, pianist
Lene er pianist, og organist ved Hasle Kirke. Hun danner duo med mezzo sopranen Mette Østergaard fra Den Jyske Opera, med sopranen Anne Mette Balling og med violinisten Katja Mehlhorn.

Lene er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium hos Jørgen Thomsen og Prof. John Damgaard og i München hos Micahel Schäfer og Helmuth Deutsch.

Anne Marie Kjærulff, violinist
Anne Marie er violinist i Danmarks Radios Symfoniorkester. Hun har været koncertmester i Ensemble 2000 gennem 10 år, og har spillet i Athelas Sinfonietta da det i en 3-årig perioede var statsensemble..

Anne Marie er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Prof. Milan Vitek, og i USA hos Prof. Vamos

Nina Reintoft, cellist
Nina er cellist i Det Kongelige Kapel. Hun er medlem af Helioskvartetten og Duo Ananda, og har desuden i en årrække været medlem af Ensemble 2000.

Nina er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Prof. Thorleif Thedéen samt hos Asger Lund Christiansen og i London hos William Pleeth.

 

 
© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net