Mandag den 15. november 2010 kl. 21.00 i Ebeltoft kirke
ALLE HELGENS MESSE MED FAURÉS REGUIEM

Alle Helgens Messe med Collegium Vocale og dirigent Michael Deltchev.

Kirken er oplyst af levende lys, og indbyder med sin helt særlige stemning til Alle Helgens messe med Gabriel Faurés dødsmesse fra 1880'erne.
På trods af det dystre tema er der i Faurés værk ingen jammer og dommedagsskrig, men fred, trøst og håb om Paradis.

Liturg er sognepræst Morten Bay-Mortensen.

Messen gennemføres i et samarbejde mellem Ebeltoft Kirke og DaMuCo.

Gratis adgang

Klassisk klaverkoncert med unge prisvindere
21. november 2010 kl. 15.30 i Ebeltoft Kulturhus

Klassisk klaverkoncert med unge prisvindere fra festivalen
” Music without limits” i Litauen

Kom og hør de unge pianister, når de viser prøver på deres talent. Der er fri entré for børn og unge indtil 18 år. Voksne 60kr.

Igennem flere år har DaMuCo afholdt koncerter med unge kommende talenter indenfor den klassiske musik under titlen ” Fra Talent til Stjerne”. I samarbejde med klaverskolen Gradus i Århus, præsenterer DaMuCo 7 unge prisvindere fra den internationale festival ” Music without limits,” der blev afholdt i den litauiske kurby Druskininkai i august.

De unge er udvalgte af lærer ved klaverskolen Gradus, Martin Lysholm Jepsen, der fungerede som dommer ved denne festival.

Fælles for de unge talenter er, at de alle er påbegyndt deres musikalske uddannelse i en meget tidlig alder og allerede er nået langt på deres vej mod stjernestatus. Alle har vundet priser både i deres hjemland og i udlandet.
Fra Litauen kommer Milda Daunoraite på 9 år, Ignas Macnikas 12 år, Paulius Andersson 15 år og Rokas Valuntonis på 22 år.

Tamara Kutsnashvili og Elsabed Maradze på 13 og 15 år kommer hele vejen fra Georgien for at spille. Den syvende deltager er dansk/ russiske Sergei Teplyi på 18 år, der er født i St. Petersborg og nu studerer i Århus.

Der bydes på et herligt varieret program med værker af bl.a.
Bach, Scarlatti, Chopin, Mendelsohn, Schumann og Liszt.

 
November 2010
© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net