FUK's LANDSKOR
Ebelfestival Korkocert

Dråby Kirke
Tors. d. 15. okt. kl. 19.30

 
Med Folkekirkens Ungdomskors Landskor og dirigent Sigrid Damsager
 
Elitekoret har i denne sommer vundet 5 guldmedaljer og et Europamesterskab i en international korkonkurrence.
 
Ved koncerten vil koret synge kendte og velklingende danske korsatser og musik af nyere nordiske komponister.
 
Kom og nyd en stemningsfuld aften i det gamle kirkerum. Du vil høre englene synge!
 
Billetsalg v/indgangen
70,-kr Voksne
35,-kr. Børn og unge ( 8-18 år)


Arrangør
DaMuCo

Med støtte fra 
Syddjurs Kommune


FUKs Landskor er et særdeles velsyngende kor på ca. 30 medlemmer, hvis formål er at være en spydspids for den ligestemmige kormusik i Den danske Folkekirke og i det danske musikliv.
 
Landskorets sangere kommer fra alle egne af Danmark og synger alle samtidigt i deres hjemlige kirkekor.
Landskoret er et tilbud til de dygtigste sangere, til hvem der gives store udfordringer, uddannelse, udvikling og et spændende socialt fællesskab. Sangerne i koret er mellem 12 og 22 år og optages ved optagelsesprøver 1-2 gange om året.
 
Landskoret blev dannet i februar 2003, har udgivet tre CD'er og været på turné i bl.a. Island samt givet talrige koncerter herhjemme.
 
Årets Europamestre
I forlængelse af Folkekirkens Ungdomskors Landsstævne - Aarhus den 1.-5. i år - var Landskoret i Magdeburg i Tyskland for at deltage i ”The 2nd European Choir Games” (=den europæiske kor-olympiade). Her vandt de guld i samtlige fem konkurrencer de stillede op i og blev kåret som europamestre i ”Ungdomskor for Lige Stemmer”.
 
Derfor kan publikum denne aften i Dråby kirke læne sig trygt tilbage og nyde lyden af og genhør med kendte, velklingende danske korsatser og prøve kræfter med nyere nordiske komponister.
 
Dirigent Sigrid Damsager har været tilknyttet Landskoret siden august 2013. Sigrid er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. Hun er fast dirigent for Nyköpings Kammarkör og har tidligere modtaget priser for sin direktion ved korkonkurrencen Cracovia Cantans 2013 samt modtaget legater fra Wilhelm Hansen Fonden, Augustinusfonden og Kungliga Musikaliska Akademiens Nationella Stipendier.

Video link til koncert i Sorø Kirke d. 3 aug. 2014 
https://goo.gl/photos/Ncq3XL7ERARSSkSJ8
Med støtte fra Syddjurs Kommune

© 1990-2017 Danish Music Consort, Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Denmark
Lav din egen hjemmeside med mono.net